Categorieën

Baby

Beeld en Geluid

Carmedia

Computer

Fitness en kracht

Foto en Video

Gereedschap

Huishoudelijk

Speelgoed

Telefonie

Tuin

Verzorging

Witgoed

Waarom CoolSound.nl


HomeVaste telefoniePanasonic   KX-TG6823NLB

Panasonic KX-TG6823NLB Vaste Telefoon Zwart/Wit


€ 84,95
Afhaalprijs incl. BTW, GRATIS VERZENDING

Leverstatus:
Direct uit voorraad leverbaar.
Op werkdagen voor 22:00 besteld *, morgen in huis!
* Uitgezonderd bezorgservice

Er zijn er nog 3 op voorraad, dus bestel snel!
GRATIS VERZENDING op dit product!
GRATIS VERZENDING op dit product!

Schaf dit product aan bij CoolSound.nl en betaal geen verzendkosten! Dit is van toepassing op de basis verzending binnen
Nederland. Voor uitgebreidere verzendmogelijkheden en zendingen naar België  vragen wij een geringe meerprijs.


Met de Panasonic KX-TG6823NLB draadloze telefoon kunt u prima bellen en dankzij het antwoordapparaat kunnen bellers. Deze slanke Panasonic telefoon is fraai uitgevoerd, bezit een goed afleesbaar display en drie handsets.De Panasonic KX-TG6823NLB draadloze telefoon bezit alle eigenschappen die een telefoon moet hebben om makkelijk te kunnen bellen. Er kunnen in deze Panasonic telefoon tot wel 120 telefoonnummers worden geprogrammeerd. Via de 'zwarte lijst'-functie kunt u ongewenste bellers blokkeren. Met de Noise Reduction-toets worden storende omgevingsgeluiden weggefilterd.

Het antwoordapparaat kan maximaal 30 minuten spraak bevatten en is op afstand te beluisteren. Opnemen van gesprekken is ook mogelijk. De Panasonic KX-TG6823NLB draadloze telefoon is voorzien van een helder, verlicht display. De toetsen zijn prettig om te bedienen, ook voor oudere gebruikers. De handset kan worden voorzien van verschillende polyfone ringtones en geeft tijd en datum weer. Er passen maximaal zes handsets op deze Panasonic telefoon. En voor het gemak heeft de Panasonic KX-TG6823NLB draadloze telefoon een speakerfunctie, zodat u kunt bellen terwijl u bezig bent.  • Specificaties
  • Garantie
  • Verzendkosten / Afhalen

Specificaties volgen zo spoedig mogelijk.

“Hoe staat het met de garantie” is een veel gestelde vraag bij internetwinkels. Hierin kunnen we helder zijn, dit is bij CoolSound.nl niet anders dan bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur of door een professionele en gespecialiseerde reparateur.

CoolSound.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Wij bieden het product voor u ter reparatie aan bij een van onze professionele servicediensten. Wij onderhouden prima contacten met onze servicediensten en samen zorgen wij ervoor om elk defect zo snel mogelijk op te lossen!

De fabrieksgarantie van de Panasonic KX-TG6823NLB Vaste Telefoon Zwart/Wit is 2 jaar.

De vermelde garantietermijnen zijn termijnen welke wij door hebben gekregen van de fabrikant. Eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.

Afhalen bij onze vestiging in Zwolle € 0,00
Afhalen bij een PostNL locatie (PakjeGemak)€ 0,00
PostNL verzending€ 0,00
Verzendkosten rembours € 5,08
Verzendkosten BelgiëVerzendkosten België € 5,08
Verzendkosten Rembours BelgiëRembours verzendingen naar België zijn helaas niet mogelijk