Categorieën

Baby

Beeld en Geluid

Carmedia

Computer

Fitness en kracht

Foto en Video

Gereedschap

Huishoudelijk

Speelgoed

Telefonie

Tuin

Verzorging

Witgoed

Waarom CoolSound.nl


HomeWekkerradio'sPhilips    8712581669348

Philips AJ3400 - Wekkerradio - Zwart


€ 21,50
Afhaalprijs incl. BTW, GRATIS VERZENDING

Leverstatus:
Op voorraad bij onze leverancier,
verwachte levertijd 2 tot 5 werkdagen

GRATIS VERZENDING op dit product!
GRATIS VERZENDING op dit product!

Schaf dit product aan bij CoolSound.nl en betaal geen verzendkosten! Dit is van toepassing op de basis verzending binnen
Nederland. Voor uitgebreidere verzendmogelijkheden en zendingen naar België  vragen wij een geringe meerprijs.


De Philips AJ3400 is een wekkerradio met een zeer groot duidelijk afleesbaar scherm. De wekker werkt op zowel netstroom als batterijen. Zo kom je nooit meer te laat, want zelfs bij stroomuitval gaat het alarm af. Verder zijn er diverse handige functionaliteiten aanwezig. Zo is er een dubbel alarm, een sleeptimer, een snoozeknop en een digitale FM-tuner. Zo word je wakker op de manier die jij wilt.

Plus- en minpunten van de Philips AJ3400
Gebruiksvriendelijk apparaat
Zeer duidelijk afleesbaar scherm
Grote, duidelijke cijfers
Geluidskwaliteit is voldoende voor een wekkerradio, maar niet uitmuntend
In laagste dimstand, alsnog vrij veel licht
Wekgeluid loopt tot hard op

Belangrijkste kenmerken Philips AJ3400

Groot scherm
Dankzij het grote scherm is de inhoud van het scherm zeer goed leesbaar. Vanaf nu kun je de tijd en het alarm gemakkelijk lezen, zelfs van een afstand. Dit apparaat is ideaal voor oudere personen of visueel gehandicapten.

Eenvoudige tijdinstelling
De tijd en het alarm zijn zo eenvoudig in te stellen dat je de snelstartgids of de gebruiksaanwijzing er mogelijk niet eens bij hoeft te pakken. De silkscreen-toetsen van de klokradio helpen je de tijd en het alarm in te stellen.

Wordt wakker met radio of zoemer
Wakker worden met het geluid van je favoriete radiozender of een zoemer. Je hoeft alleen maar het alarm in te stellen op je Philips-klokradio om gewekt te worden met de laatst beluisterde radiozender. Ook kun je kiezen voor een zoemeralarm. Als het wektijdstip is bereikt, schakelt je Philip klokradio automatisch de radiozender in of wordt het zoemeralarm geactiveerd.

Alarm herhalen
Dankzij de functie voor alarmherhaling (snooze) van de Philips klokradio hoeft je nooit meer bang te zijn dat je je verslaapt. Als je nog even wilt dommelen wanneer de wekker gaat, druk je gewoon een keer op de knop ‘’Alarm herhalen ’’ en draait je je nog eens om. Negen minuten later gaat de wekker opnieuw. Je kunt de knop ‘’Alarm herhalen ’’ zo vaak gebruiken als je maar wilt. De wekker blijft om de negen minuten gaan tot je deze echt uitschakelt.

Sleeptimer
Sleeptimer biedt je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe lang je naar je favoriete muziek of radiozender wilt luisteren voordat je gaat slapen. Je kiest een tijdslimiet (maximaal 1 uur) en een cd of radiozender waar je naar wilt luisteren voordat je in slaap valt. Deze muziek wordt gedurende de ingestelde tijd afgespeeld. Vervolgens gaat het apparaat over op een stroombesparende, stille stand-bymodus. Met Sleeptimer val je in slaap met je favoriete cd of radio-DJ op de achtergrond, zonder dat je
schaapjes hoeft te tellen of je zorgen hoeft te maken over onnodig stroomverbruik.

De Philips AJ3400 is een wekkerradio met een zeer groot duidelijk afleesbaar scherm. De wekker werkt op netstroom. Om zelfs bij stroomuitval nooit te laat te komen werkt het product als backup op batterijen. Verder zijn er diverse handige functionaliteiten aanwezig. Zo is er een dubbel alarm, een sleeptimer, een snoozeknop en een digitale FM-tuner. Zo word je wakker op de manier die more

Algemeen

Batterijtype: AAA
Tijdnotatie: 24 uur
Afmetingen (b x d x h): 191 x 103 x 69.5 mm
Gewicht: 330 gr  • Specificaties
  • Garantie
  • Verzendkosten / Afhalen


Algemeen

Merk/Aanbieder: Philips
Afmetingen (b x h x d): 191 x 103 x 69,5 mm
Gewicht: 497 gram
Ontvangst: FM radio
Stroomvoorziening: Batterij|Netstroom
Batterijtype: AAA
Back-up Batterij: Nee
CD-speler: Nee
Alarm opties: Snooze|Sleeptimer

Wekfuncties

Type alarm: Snooze|Sleeptimer
Aantal wektijden: 1

Klokfuncties

Radiogestuurde tijdsaanduiding: Nee
Plafond projectie: Nee

Display

Dimbaar display: Ja
Lcd-display: Ja
Touchscreen: Nee

Connectiviteit

Bluetoothbereik: 0 meter
Oplaadbaar via USB: Nee
Extern geheugenslot: Nee

Garantie

Fabrieksgarantie: 2 jaar
Type garantie: Carry-in

Productinformatie

Wat zit er in de doos: Philips AJ3400, AC/DC-adapter, Snelstartgids, Garantiekaart
Jaar van introductie: 2014
Kleur: Zwart
Mpn: AJ3400/12
EAN: 8712581669348

“Hoe staat het met de garantie” is een veel gestelde vraag bij internetwinkels. Hierin kunnen we helder zijn, dit is bij CoolSound.nl niet anders dan bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur of door een professionele en gespecialiseerde reparateur.

CoolSound.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Wij bieden het product voor u ter reparatie aan bij een van onze professionele servicediensten. Wij onderhouden prima contacten met onze servicediensten en samen zorgen wij ervoor om elk defect zo snel mogelijk op te lossen!

De fabrieksgarantie van de Philips AJ3400 - Wekkerradio - Zwart is 2 jaar. De garantietermijn op LCD en Plasma televisies en audio producten is sinds 1 juli 2009 2 jaar. Audio/video producten aangekocht voor 1 juli 2009 hebben een garantietermijn van 1 jaar.De vermelde garantietermijnen zijn termijnen welke wij door hebben gekregen van de fabrikant. Eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.

Afhalen bij onze vestiging in Zwolle € 0,00
Afhalen bij een PostNL locatie (PakjeGemak)€ 0,00
PostNL verzending€ 0,00
Verzendkosten rembours € 5,08
Verzendkosten BelgiëVerzendkosten België € 5,08
Verzendkosten Rembours BelgiëRembours verzendingen naar België zijn helaas niet mogelijk