Categorieën

Baby

Beeld en Geluid

Carmedia

Computer

Fitness en kracht

Foto en Video

Gereedschap

Huishoudelijk

Speelgoed

Telefonie

Tuin

Verzorging

Witgoed

Waarom CoolSound.nl


HomeReceiversPioneer   SC-LX72 Receiver

Pioneer SC-LX72 Receiver


€ 1.799,00
Afhaalprijs incl. BTW, GRATIS VERZENDING

Leverstatus:
Op voorraad bij onze leverancier,
verwachte levertijd 2 tot 5 werkdagen

GRATIS VERZENDING op dit product!
GRATIS VERZENDING op dit product!

Schaf dit product aan bij CoolSound.nl en betaal geen verzendkosten! Dit is van toepassing op de basis verzending binnen
Nederland. Voor uitgebreidere verzendmogelijkheden en zendingen naar België  vragen wij een geringe meerprijs.


High fidelity, high reality.
De ontwerpfilosofie van onze LX-receivers is om geluid van studiokwaliteit in je woonkamer binnen te brengen. Elke component van hoge kwaliteit werd nauwkeurig afgestemd en afgesteld, zodat je film en muziek kunt ervaren zoals de makers het bedoeld hebben.

Door de combinatie van analoge ICEpower klasse D-versterking en onze kenmerkende geluidsafstelling in samenwerking met AIR Studios produceert de SC-LX72 echt simultaan en krachtig meerkanaalsgeluid. Dankzij de extra certificatie van THX Select2 Plus is dit de perfecte home cinema receiver.

Deze receiver is uitgerust met ons exclusieve Advanced MCACC-systeem (Multi-Channel Acoustic Calibration). Met één druk op de knop meet en analyseert het systeem de weerkaatsingskenmerken van je luidsprekers en stelt het de geluidsoutput optimaal af op jouw opstelling.

Wanneer het systeem via HDMI is aangesloten op een BDP-LX52 Blu-Ray-speler maken de speler en de ontvanger gebruik van een unieke PQLS Multi-Surround-technologie voor een jitter-vrije overdracht, wat resulteert in een optimale audiokwaliteit..
Full Band Phase Control elimineert ‘bass phasing’-problemen om meerkanaalsgeluidsbronnen te verbeteren en corrigeert faseafwijkingen.

Dankzij vijf HDMI-ingangen kun je je AV-bronnen van hoge definitie aansluiten en gemakkelijk van de ene op de andere overschakelen.

De SC-LX72 heeft een LAN-interface en is DLNA-gecertificeerd, waardoor je naar internetradio kunt luisteren en toegang kunt krijgen tot je mediabibliotheek thuis.

Sluit je iPod of iPhone aan en speel de muziek die erop staat rechtstreeks af (een kabel is inbegrepen; geen docking station nodig). De audioverbinding is digitaal, wat garant staat voor een overdracht zonder tussenliggende digitaal-naar-analoog- of analoog-naar-digitaalomzettingen. Wat je hoort is puur!

De receiver heeft een intuïtieve en modern uitziende GUI (Graphical User Interface), waardoor je snel en gemakkelijk toegang krijgt tot de functies die je nodig hebt..  • Specificaties
  • Garantie
  • Verzendkosten / Afhalen
Algemene kenmerken

RMS-vermogen

180 Watt

Dolby / DTS

Dolby True HD / DTS HD

DLNA gecertificeerd

Ja

Aantal kanalen

7
Weergave

Digital Audio Broadcast

Nee
Luidsprekers

Luidsprekers

Nee
Stroomverbruik

Stroomverbruik standby

800 mW

Stroomverbruik

330 Watt
Aansluitingen

USB-aansluiting

Ja

iPod-aansluiting

Directe aansluiting

HDMI-aansluiting

Ja

Ethernet

Ja
Afmetingen

Breedte

420 mm

Diepte

459.5 mm

Hoogte

200 mm
“Hoe staat het met de garantie” is een veel gestelde vraag bij internetwinkels. Hierin kunnen we helder zijn, dit is bij CoolSound.nl niet anders dan bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur of door een professionele en gespecialiseerde reparateur.

CoolSound.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Wij bieden het product voor u ter reparatie aan bij een van onze professionele servicediensten. Wij onderhouden prima contacten met onze servicediensten en samen zorgen wij ervoor om elk defect zo snel mogelijk op te lossen!

De fabrieksgarantie van de Pioneer SC-LX72 Receiver is 2 jaar.

De vermelde garantietermijnen zijn termijnen welke wij door hebben gekregen van de fabrikant. Eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.

Afhalen bij onze vestiging in Zwolle € 0,00
Afhalen bij een PostNL locatie (PakjeGemak)€ 0,00
PostNL verzending€ 0,00
Verzendkosten rembours € 5,08
Verzendkosten BelgiëVerzendkosten België € 5,08
Verzendkosten Rembours BelgiëRembours verzendingen naar België zijn helaas niet mogelijk