Categorieën

Baby

Beeld en Geluid

Carmedia

Computer

Fitness en kracht

Foto en Video

Gereedschap

Huishoudelijk

Speelgoed

Telefonie

Tuin

Verzorging

Witgoed

Waarom CoolSound.nl


HomeStatievenSony   VCT-VPR1

Sony VCT-VPR1 Driepoot Statief Zwart


€ 107,00
Afhaalprijs incl. BTW, excl. Verzendkosten

Leverstatus:
Op voorraad bij onze leverancier,
verwachte levertijd 2 tot 5 werkdagen


Stabiele opnamen met eenvoudige bediening

Aluminium statief met geavanceerde afstandsbediening, Quick Shoe en multi-USB-kabel

  • Stel elke opname samen met volledige besturing
  • Neem het overal mee naartoe dankzij het compacte ontwerp
  • Monteer uw Handycam® eenvoudig via Quick Shoe
     


  • Specificaties
  • Garantie
  • Verzendkosten / Afhalen


Kom dichterbij met zoom - Haal uw onderwerp dichterbij met de zoomhendel op de  afstandsbediening of gebruik de schakelaar voor langzame zoom voor een exactere close-up.
Stel een opname met rasterlijnen samen - Controleer de verticale en horizontale uitlijning met de knop voor rasterlijnen op de afstandsbediening, waarmee vier witte lijnen worden weergegeven voor het uitlijnen van een opname.
Streepeffect met tijdopnamen - Met de fotoknop wordt de sluitertijd vertraagd, waardoor bewegende wolken of treinen als strepen worden weergegeven terwijl stilstaande objecten scherp blijven.
Word flexibel met een afneembare afstandsbediening - Bevestig de afstandsbediening aan het statief en regel uw opnamen vanaf een afstand: maak close-ups zonder dat u wilde dieren afschrikt
Snelle en eenvoudige montage met Quick Shoe - Leg het moment altijd perfect vast: bevestig de Handycam® snel voor een onbewogen opname en maak deze gelijk weer los wanneer u klaar bent
Verbind verschillende camera's via de connectorkabel - Verbind de camera of camcorder die het meest geschikt is voor de opname met behulp van de multi-aansluiting (raadpleeg het tabblad over compatibiliteit)
Opnamen vanaf de hoogte/laagte met de lift - Het statief kan worden ingesteld op een hoogte tussen 1465 mm en een lage hoek van 435 mm voor hoge of lage opnamen
Vloeiende draai- en kantelbewegingen met de statiefkop - Dankzij de statiefkop op oliebasis kunt u uw onderwerp volgen met soepele bewegingen: naar links, rechts, boven en beneden
Rechte opnamen met de waterpas - Wanneer het balletje op de waterpas zich volledig binnen de rode cirkel bevindt, staat het statiefplatform volledig horizontaal
Neem het overal mee naartoe - Het statief is slank en compact. Schuif het in de meegeleverde tas en neem het probleemloos mee tijdens opnamen.
Krachtig ontwerp van licht aluminium - Dit statief is stevig genoeg voor alle omstandigheden, maar weegt niet veel
 

“Hoe staat het met de garantie” is een veel gestelde vraag bij internetwinkels. Hierin kunnen we helder zijn, dit is bij CoolSound.nl niet anders dan bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur of door een professionele en gespecialiseerde reparateur.

CoolSound.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Wij bieden het product voor u ter reparatie aan bij een van onze professionele servicediensten. Wij onderhouden prima contacten met onze servicediensten en samen zorgen wij ervoor om elk defect zo snel mogelijk op te lossen!

De fabrieksgarantie van de Sony VCT-VPR1 Driepoot Statief Zwart is 2 jaar (op aankopen voor 1 oktober 2009 geldt nog het oude garantietermijn van 1 jaar).De vermelde garantietermijnen zijn termijnen welke wij door hebben gekregen van de fabrikant. Eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.

Afhalen bij onze vestiging in Zwolle € 0,00
Afhalen bij een PostNL locatie (PakjeGemak)€ 6,95
PostNL verzending€ 6,95
Verzendkosten rembours € 14,45
Verzendkosten BelgiëVerzendkosten België € 11,95
Verzendkosten Rembours BelgiëRembours verzendingen naar België zijn helaas niet mogelijk