Categorieën

Baby

Beeld en Geluid

Carmedia

Computer

Fitness en kracht

Foto en Video

Gereedschap

Huishoudelijk

Speelgoed

Telefonie

Tuin

Verzorging

Witgoed

Waarom CoolSound.nl


HomeKookplatenBestron   ESO111SVL

Bestron ESO111SVL Kookplaat Wit/Zwart


€ 105,00
Afhaalprijs incl. BTW, excl. Verzendkosten

Leverstatus:
Op voorraad bij onze leverancier,
verwachte levertijd 2 tot 5 werkdagen


De elektronische vonkontsteking van de Bestron ESO111SVL maakt lucifers overbodig. Op de 58 cm brede kookplaat kunt u vier pannen kwijt op de pitjes van verschillende vermogens. Dankzij het tweedelige pannenrek kunnen uw pannen stabiel blijven staan. Bovendien is de plaat beveiligd door vlambeveiliging: gastoevoer stopt automatisch als de vlam dooft.



  • Specificaties
  • Garantie
  • Verzendkosten / Afhalen

- Vrijstaand

- Soort: Gas

- Aantal kookzones: 4

- Elektrische ontsteking

- Vlambeveiliging

- Vermogen: 850 - 2000 Watt

- Kleur: Wit/Zwart

“Hoe staat het met de garantie” is een veel gestelde vraag bij internetwinkels. Hierin kunnen we helder zijn, dit is bij CoolSound.nl niet anders dan bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur of door een professionele en gespecialiseerde reparateur.

CoolSound.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Wij bieden het product voor u ter reparatie aan bij een van onze professionele servicediensten. Wij onderhouden prima contacten met onze servicediensten en samen zorgen wij ervoor om elk defect zo snel mogelijk op te lossen!

Bestron hanteert een volledige garantie van maar liefst 5 jaar op alle klein huishoudelijke producten. De volledige voorwaarden staan achter in uw handleiding.



De vermelde garantietermijnen zijn termijnen welke wij door hebben gekregen van de fabrikant. Eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.

Afhalen bij onze vestiging in Zwolle € 0,00
Verzendkosten rembours € 0,00
Verzendkosten BelgiëVerzendkosten België € 0,00
Verzendkosten Rembours BelgiëRembours verzendingen naar België zijn helaas niet mogelijk