Categorieën

Baby

Beeld en Geluid

Carmedia

Computer

Fitness en kracht

Foto en Video

Gereedschap

Huishoudelijk

Speelgoed

Telefonie

Tuin

Verzorging

Witgoed

Waarom CoolSound.nl


HomeVijveronderhoudGardena   fonteinpompset FP4000e

Gardena fonteinpompset FP4000e


€ 168,00
Afhaalprijs incl. BTW, excl. Verzendkosten

Leverstatus:
Op voorraad bij onze leverancier,
verwachte levertijd 2 tot 5 werkdagen


De hoogwaardige en krachtige GARDENA Fonteinpompset FP 4000 Economic is één van de topmodellen onder de fonteinpompen door de speciale waterfuncties en uitrusting. Bovendien krijgt uw vijver meer zuurstof en blijft langer schoon.

De set bevat oeverbediening, een pomp, een telescoopbuis en drie waterfuncties. Met de handige oeverbediening kunt u het bereik van de waterfuncties vanaf de oever van de vijver regelen.

Een ander pluspunt is dat het filter van de pomp eenvoudig kan worden gereinigd. U hoeft de vijver niet meer in om de fonteinpompen te reinigen. Met de oeverbediening liggen de filterhouders van de pomp ook naast de oever en kunnen ze gemakkelijk worden gereinigd.

Als u de oeverbediening niet nodig hebt, kunnen de filterhouders ook direct op de behuizing worden aangepast. Hierdoor zijn de onderhoudsintervallen langer en worden er langere patronen van de waterfuncties bereikt, waarvan u de grootte afzonderlijk kan instellen met de traploos instelbare toevoerregeling.

De set is ook uitgerust met een traploos in hoogte verstelbare telescoopbuis van 29-50 cm, met een vergrendelbaar kogelgewricht - zo kunt u de set eenvoudig aan de diepte van de vijver en ongelijkmatigheden in de vijver aanpassen en kunnen de waterfuncties gemakkelijk verticaal worden geplaatst. Praktisch is de afzonderlijk instelbare tweede uitgang waarop u een waterspuwer kunt aansluiten. De kabel is 10 meter lang. De fonteinpomp is voorzien van een schroefdraad van 33,3 mm.  • Specificaties
  • Garantie
  • Verzendkosten / Afhalen
Algemene kenmerken

Eigenschappen

vermogen van 50 Watt

Type

fonteinpompset
Algemene productdetails

Algemene productdetails

Max. toevoercapaciteit 4000 l/u

Kleur

zwart/oranje
“Hoe staat het met de garantie” is een veel gestelde vraag bij internetwinkels. Hierin kunnen we helder zijn, dit is bij CoolSound.nl niet anders dan bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur of door een professionele en gespecialiseerde reparateur.

CoolSound.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Wij bieden het product voor u ter reparatie aan bij een van onze professionele servicediensten. Wij onderhouden prima contacten met onze servicediensten en samen zorgen wij ervoor om elk defect zo snel mogelijk op te lossen!

De garantie voor Gardena producten is afhankelijk van de machine en kan per type afwijken. Hieronder een lijst van Gardena met de garantieperiode's:

Voor tuinslangen geldt afhankelijk van het type: 1 tot 15 jaar 
Lightline tuinverlichting: 10 jaar
Elektrische heggenscharen (m.u.v. artikel 2578, 1 jaar): 3 jaar
Powerschrobber: 3 jaar
Vijverpompen: 3 jaar
Accugereedschappen: 2 jaar
Beregenings- en dompelpompen: 2 jaar
Elektrische- en benzinemaaiers: 2 jaar 
Maaihuis: 2 jaar
Turbotrimmers: 2 jaar
Verticuteermachine: 2 jaar
Vijverfilters: 2 jaar
Besproeiingsbesturing: 2 jaar
Alle overige GARDENA artikelen: 1 jaarDe vermelde garantietermijnen zijn termijnen welke wij door hebben gekregen van de fabrikant. Eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.

Afhalen bij onze vestiging in Zwolle € 0,00
Afhalen bij een PostNL locatie (PakjeGemak)€ 6,95
PostNL verzending€ 6,95
Verzendkosten rembours € 14,45
Verzendkosten BelgiëVerzendkosten België € 11,95
Verzendkosten Rembours BelgiëRembours verzendingen naar België zijn helaas niet mogelijk