Categorieën

Baby

Beeld en Geluid

Carmedia

Computer

Fitness en kracht

Foto en Video

Gereedschap

Huishoudelijk

Speelgoed

Telefonie

Tuin

Verzorging

Witgoed

Waarom CoolSound.nl


Hauppauge 01341 - WinTV USB-Live2 - Video capture adapter - USB 2.0


€ 54,00
Afhaalprijs incl. BTW, excl. Verzendkosten

Leverstatus:
Op voorraad bij onze leverancier,
verwachte levertijd 2 tot 5 werkdagen


Digitaliseren van stilstaande beelden, van een analoge bron of afspelen van uw videoclips vanaf camcorder of videorecorder.

De eenvoudigste manier om analoge video's naar uw notebook of PC te krijgen: de USB-Live2 wordt eenvoudig op een vrije USB-poort aangesloten en verbonden met de camcorder of de videorecorder, waarna het afspelen kan beginnen. Het is niet nodig om de PC-behuizing te openen. Nu kunt u uw video's in een willekeurig groot venster rechtstreeks op de PC-monitor bekijken. De USB-Live2 digitaliseert video's via hoogwaardige 4:2:2 video-sampling. Terwijl de video's worden opgenomen kunt u op uw PC werken zoals u dat gewend bent.

Analoge video's op uw notebook of PC bekijken, opnemen en archiveren: de USB-Live2 beschikt over S-Video-, Composite Video (FBAS)- en audio-cinch-ingangen en kan via Plug&Play eenvoudig op een vrije USB-poort van uw computer worden aangesloten.

De meegeleverde software biedt alles wat u voor het overbrengen van uw video's naar de computer nodig hebt: de Video Digitizer van de USB-Live2 speelt 25 beelden per seconde af via de USB-poort en maakt met de Hauppauge WinTV Capture-toepassing van uw analoge video een digitale videoclip in MPEG2-formaat. Met de Ulead DVD Movie Factory-software kunt u DVD's, Video-CD's en S-VCD's bewerken en maken.

Leef uw fantasie uit, plaats uw video's op internet of pep daarmee uw presentaties op! Met de WinTV SnapShot-toepassing kunt u videobeelden snel en eenvoudig opslaan. De 24-bits foto's kunnen in de gangbare formaten (JPEG, BMP) worden opgeslagen.

Geschikt voor: Microsoft Windows 8, 7, Windows Vista of Windows XP  • Specificaties
  • Garantie
  • Verzendkosten / Afhalen

Aansluitingen:
2 x audio‑cinch‑ingangen
FBAS (composiet)
S‑video
USB 2.0

“Hoe staat het met de garantie” is een veel gestelde vraag bij internetwinkels. Hierin kunnen we helder zijn, dit is bij CoolSound.nl niet anders dan bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur of door een professionele en gespecialiseerde reparateur.

CoolSound.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Wij bieden het product voor u ter reparatie aan bij een van onze professionele servicediensten. Wij onderhouden prima contacten met onze servicediensten en samen zorgen wij ervoor om elk defect zo snel mogelijk op te lossen!

De fabrieksgarantie van de Hauppauge 01341 - WinTV USB-Live2 - Video capture adapter - USB 2.0 is 1 jaar.

De vermelde garantietermijnen zijn termijnen welke wij door hebben gekregen van de fabrikant. Eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.

Afhalen bij onze vestiging in Zwolle € 0,00
Afhalen bij een PostNL locatie (PakjeGemak)€ 6,95
PostNL verzending€ 6,95
Verzendkosten rembours € 14,45
Verzendkosten BelgiëVerzendkosten België € 11,95
Verzendkosten Rembours BelgiëRembours verzendingen naar België zijn helaas niet mogelijk