Categorieën

Baby

Beeld en Geluid

Carmedia

Computer

Fitness en kracht

Foto en Video

Gereedschap

Huishoudelijk

Speelgoed

Telefonie

Tuin

Verzorging

Witgoed

Waarom CoolSound.nl


Kärcher G 4.10 Hogedrukreiniger 1.133-622.0


€ 390,00
Afhaalprijs incl. BTW, excl. Verzendkosten

Leverstatus:
Op voorraad bij onze leverancier,
verwachte levertijd 2 tot 5 werkdagen


De Kärcher G4.10 is een krachtige hogedrukreiniger die net dat stapje verder gaat dan de gemiddelde huis-tuin-en-keuken-machine. Hij werkt namelijk op een krachtige benzinemotor. En dat merk je. Daarnaast is hij eenvoudig te verplaatsen door de wieltjes. Hierdoor kan je hem echt overal gebruiken. Door de vuilfrees en de aan te passen waterdruk, kan je gemiddeld en sterk verontreinigde oppervlakken eenvoudig schoonspuiten. De vuilfrees zorgt namelijk voor een dun maar erg krachtig, roterend straaltje voor het reinigen van bijvoorbeeld buitenmuren. De Kärcher G4.10 M heeft een handig systeem om de hogedrukslang aan op te hangen en de accessoires kunnen in de opbergruimte bewaard worden. Zo heb je altijd alle benodigdheden bij de hand.  • Specificaties
  • Garantie
  • Verzendkosten / Afhalen

Design
- Maximale stoomdruk 120 bar
- Maximumtemperatuur watertoevoer 40 °C

Energie
- Typisch stroomverbruik 2800 W

Gewicht en omvang
- Breedte 420 mm
- Debiet 7 l/min
- Diepte 400 mm
- Gewicht 20000 g
- Hoogte 510 mm

“Hoe staat het met de garantie” is een veel gestelde vraag bij internetwinkels. Hierin kunnen we helder zijn, dit is bij CoolSound.nl niet anders dan bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur of door een professionele en gespecialiseerde reparateur.

CoolSound.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Wij bieden het product voor u ter reparatie aan bij een van onze professionele servicediensten. Wij onderhouden prima contacten met onze servicediensten en samen zorgen wij ervoor om elk defect zo snel mogelijk op te lossen!

De fabrieksgarantie van de Kärcher G 4.10 Hogedrukreiniger 1.133-622.0 is 2 jaar.

De vermelde garantietermijnen zijn termijnen welke wij door hebben gekregen van de fabrikant. Eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.

Afhalen bij onze vestiging in Zwolle € 0,00
Afhalen bij een PostNL locatie (PakjeGemak)€ 6,95
PostNL verzending€ 6,95
Verzendkosten rembours € 14,45
Verzendkosten BelgiëVerzendkosten België € 11,95
Verzendkosten Rembours BelgiëRembours verzendingen naar België zijn helaas niet mogelijk