Klantenservice


Ruilen en Retourneren

Afkoelingsperiode

Bij CoolSound.nl kunt u een artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. De voorkeur geniet dat de verpakking van het product compleet, en onbeschadigd is.

Het totale aankoop bedrag zal uiterlijk binnen 14 dagen na ontbiding worden gecrediteerd.

Indien het product aangetast is kan in samenspraak met de CoolSound klantenservice een coulance regeling gemaakt worden:

 

Uitzonderingen

De volgende artikelen kunnen alleen worden geretourneerd mits de verpakking/verzegeling niet is geopend:

   -   Prepaid –en softwarepakketten;  
   -   Licentiegebonden omputersoftware-producten; 
   -   Notebooks, pda’s, smartphones en navigatiesystemen met 
       licentiegebonden software; 
   -   Smartcards; 

 

Producten die om redenen van gezondheidsbescherming
of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden
en waarvan de verzegeling na levering is verbroken


   -   Hygiëne producten zoals: scheerapparaten, tandenborstels, 
       hoofdtelefoons, epilatoren, haardrogers/stylers, parfumerie, 
       keukenapparatuur, dekens, messen, voetenbaden en tondeuses; 
  

Retourprocedure

Om uw toestel aan te melden voor retournering kunt u inloggen op onze website*. Vervolgens kunt u gaan naar het kopje ‘Mijn garanties’ en hier kunt u kiezen voor ‘Retour/Garantie (RMA) aanvraag’. Hier kunt u de stappen van de aanvraag te volgen en vervolgens de aanvraag af te ronden.
Zodra de aanvraag is afgerond zal de retour afdeling van CoolSound u binnen één werkdag instructies toezenden om het product in te sturen.

Let op dat u het product goed verpakt! Indien dit niet gebeurd kan de zending worden geweigerd. ( bij witgoed artikelen en bruingoed artikelen worden niet verpakte artikelen niet meegenomen door de vervoerder )

* Wanneer het product niet defect is, maar u wilt deze retourneren dan kunt u ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping welke u hier kan vinden:

Modelformulier voor herroeping downloaden.

 

U bent zelf altijd verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens het transport. Ongefrankeerde zendingen, zendingen onder rembours of zendingen zonder geldig RMA nummer kunnen worden geweigerd.


- Wie zendt/brengt de goederen terug?

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan
ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

- Wie draagt de kosten?

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Mocht de terugzending het gevolg zijn van een niet correct functionerend product worden de retourkosten door ons vergoed.

 

Indien u er niet uitkomt of verdere vragen heeft over het retourneren of ruilen dan kunt u ons altijd bellen op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 op telefoonnummer: 038-4670021 of u kunt een e-mail sturen naar: info@coolsound.nl

Wij helpen u dan graag verder.


Adres CoolSound voor retourzending

U kunt een RMA-aanvraag indienen of het modelformulier voor herroeping gebruiken via onze website. Indien u van onze retourenafdeling te horen heeft gekregen dat het artikel naar CoolSound gestuurd kan worden EN u heeft tevens een RMA nummer ontvangen dan kunt u deze versturen* naar het volgende adres:
 

CoolSound Superstore B.V.
tav de Retourenafdeling
ovv RMA nr.
Marsweg 59
8013 PE Zwolle


* Wanneer een product defect bij u aankomt of defect raakt binnen 1 maand dan zullen de verzendkosten door CoolSound aan u vergoed worden.