Klantenservice


Waarom kopen bij CoolSound.nl

Eigen voorraad Een groot aantal producten is direct uit voorraad leverbaar.
Groot assortiment Het uitgebreide assortiment van CoolSound telt inmiddels meer dan 15.000 artikelen.
Verzending CoolSound levert via vaste transporteurs uw pakket goed verpakt en verzekerd bij u thuis.
Daarnaast krijgt u op het moment van verzending een track&trace code om uw pakket te volgen.
Afhalen Bestelde goederen kunnen (na berichtgeving) bij CoolSound afgehaald worden. Daarbij kunt u zowel contant als met pin betalen en gratis parkeren. De toegang tot ons pand is rolstoelvriendelijk.
Snelle responsetijden Contact via email of het contactformulier wordt tijdens openingstijden (ma-vr 9:00-17:00) zo spoedig mogelijk behandeld.
Eigen account U kunt uw order online bekijken en de wijzigingen in de status bijhouden.
Productinformatie Elk product op de website is voorzien van uitgebreide productinformatie.
Garantieafhandeling CoolSound handelt voor u de garantie/reparatie van uw product af. Voor de procedure en kosten van de garantie afhandeling klikt u hier.
Veilig betalen U kunt onder andere bij ons betalen met iDeal. U betaalt in uw vertrouwde omgeving en uw product kan snel verstuurd worden.
Buitenland Het is bij CoolSound ook mogelijk om uw pakket naar het buitenland te sturen. Tijdens het plaatsen van uw order kunt u het afleveradres wijzigen en de verzendkosten voor u laten berekenen.
Veilig en vertrouwd Bij CoolSound bestelt u veilig en vertrouwd. Uw betaling wordt beveiligd verwerkt daar er https en een slotje in de browser staan. Uw persoonsgegevens zullen niet aan derden worden verstrekt!


Missie

CoolSound wil consumenten voorzien van een breed assortiment in consumentenelektronica, witgoed en meer.
Daarnaast wil CoolSound deze klanten van een optimale dienstverlening voorzien. Hiervoor biedt CoolSound een veilige en vertrouwde omgeving aan, waarop de klant zijn of haar aankopen kan doen.
Voor CoolSound staat de tevredenheid van de klant voorop, gecombineerd met een goede service.


Prijzen

Alle prijzen op CoolSound.nl zijn inclusief BTW. Indien u online een order heeft geplaatst, krijgt u een factuur op (bedrijfs)naam waarop het BTW bedrag vermeld staat.


Zoeken

Om producten snel te vinden, is het ook mogelijk gebruik te maken van de zoekmogelijkheid rechts bovenaan op de website. U vult hetgeen in wat u zoekt en klikt op zoek. Tevens kunt u in de gekozen categorie zelf boven de weergegeven producten binnen de categorie zoeken.

Zodra de resultaten van uw zoekopdracht worden getoond kunt u de volgorde waarin deze getoond worden veranderen. Boven in uw scherm vindt u de verschillende opties waarop u de zoekresultaten kunt sorteren.