Veelgestelde vragen

Onze producten

Bij printers wordt standaard geen aansluitkabel geleverd, tenzij dit in de omschrijving vermeld staat. Losse kabels zijn wel bij te bestellen, deze kunt u vinden in het tabblad 'Accessoires' bij het desbetreffende product.


Ja, alle Siemens Gigaset's welke wij verkopen komen direct bij de Nederlandse importeur vandaan. Deze modellen zijn dus geschikt voor de Nederlandse markt en bieden ondersteuning voor nummerweergave.


Alle in Nederland verkochte DVD spelers horen regiocode 2 te zijn. Officieël mogen er geen regiovrije DVD spelers verkocht worden.


In principe zijn alle producten welke wij verkopen voorzien van een Nederlandse handleiding en een Nederlands menu. 
Mocht uw toestel geen Nederlands menu bevatten? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met onze RMA afdeling.
Heeft u geen Nederlandse handleiding ontvangen? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.


Soms kan het gebeuren dat de doos van het door u bestelde product reeds geopend is geweest. Dit kan de volgende redenen hebben:

- Steekproefsgewijs opent onze kwaliteitscontrole de doos van een product om het product te controleren op eventuele gebreken. Dit gebeurt vaak bij grote en breekbare producten.
- Grote dozen welke door ons zonder omdoos verzonden worden kunnen opengemaakt worden om de factuur in de doos bij te voegen.

CoolSound verkoopt expliciet nieuwe modellen tenzij anders vermeld. Mocht het toch voorkomen dat u een gebruikt product krijgt terwijl dit niet vermeld stond? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.


Soms komt het voor dat het lijkt alsof het zojuist aangekochte apparaat krassen vertoont op de display. Dit komt in de meeste gevallen doordat de displayfolie nog op de betreffende display zit. Indien u deze verwijdert zullen deze 'krassen' dan ook verdwenen zijn.


Soms kan het voorkomen dat een product (nog) niet op de website van CoolSound vermeld staat. Omdat CoolSound is aangesloten bij diverse leveranciers is het mogelijk dat wij het product dat u wenst wellicht wel kunnen inkopen maar dat deze nog niet op onze website vermeld staat.
Mocht dit voorkomen dan kunt u hier contact met ons opnemen en uw vraag stellen.
Kunnen wij het product wat u wenst leveren? Dan zullen wij onze uiterste best doen om deze zo snel mogelijk voor u op onze website te zetten.