Veelgestelde vragen

Afhalen

Dit is uiteraard mogelijk. U kunt tijdens uw bestelling aangeven dat u uw bestelling wenst af te halen bij CoolSound te Zwolle. Zodra u van ons een afhaalbevestiging heeft gekregen kunt u de betreffende order bij ons afhalen.

Let op! Als u ervoor kiest om een product af te halen dan dient u te allen tijde eerst een order via onze website of telefonisch aan te maken.

U kunt er tevens voor kiezen om uw bestelling met een totaalgewicht t/m 30Kg en een totaal volume van 150 liter. bij 1 van de 2.000 PostNL PakjeGemak locaties te laten bezorgen bij u in de buurt. 
De kosten hiervan staan vermeld bij ieder product en tijdens het bestelproces. Dit uiteraard enkel indien van toepassing. Het is zelfs mogelijk om uw Rembourszending af te laten leveren bij een PakjeGemak locatie. U kunt hier dan contant betalen. Bij sommige locaties is het zelfs mogelijk om uw rembourszending per pin te betalen.


CoolSound is gevestigd op het volgende adres:

CoolSound Superstore BV
Marsweg 59
8013 PE Zwolle (Marslanden F)

Klik hier voor een routebeschrijving.


CoolSound is geopend op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 09:00 en 17:00 uur.

Voor onze openingstijden tijdens speciale dagen kunt u ook hier terrecht.


Indien u uw bestelling komt afhalen is het mogelijk om per pin of contant te betalen aan onze afhaalbalie. Als u producten afhaalt bij een PostNL PakjeGemak afhaalpunt dan kunt u eveneens betalen.

Let op: CoolSound accepteert bij afhalen geen creditcards. Enkel online!